A kórházi ágyból a Real Madrid kezdőjébe

Real Madrid CF vs Real Sociedad: La Liga FOOTBALL La Liga 2017 Spain Real Madrid Soccer Cristiano Ronaldo Madrid Gareth Bale January Real Sociedad football match Tony Kroos
MADRID, SPAIN - JANUARY 29: Sergio Ramos of Real Madrid reacts during the La Liga soccer match between Real Madrid CF and Real Sociedad at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on January 29, 2017. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Sergio Ramos csütörtök este még kórházban volt, két nappal később mégis játékra jelentkezett, és be is került a Real Madrid kezdőjébe.

A kapitány csapattársai megerősítették, hogy csütörtök este még sóoldatos infúziót kapott a Sanitas-La Moraleja Klinikában Sergio Ramos, miután kiderült, hogy gyomor-bél hurutja (gastroenteritis) van.

A 30 éves védő a betegség miatt több edzést is kihagyott, ám bajban volt a csapata, mivel Pepe és Varane sem volt bevethető.

Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Így Ramosnak kellett döntenie, hogy vállalja-e a pályára lépést szombaton. A világ- és Európa-bajnok labdarúgó késznek érezte magát a játékra, pedig az AS szerint a meccs előtti napon nem evett egy falatot sem.

Döntése végül jónak bizonyult, hiszen végig a pályán tudott maradni, a csapata pedig 2-1-re nyert.