Segítsen hátvédet venni a szegény norvég újoncnak

BELGASOCCER VOETBAL FOOT FOOTBALL RODE DUIVELS DIABLES ROUGES ES
Belgium's Romelu Lukaku and Estonia's Nikita Baranov fight for the ball during a qualification game for the soccer World Cup 2018 between Belgian national soccer team Red devils and Estonian soccer team, on Sunday 13 November 2016, in Brussels. It's the fourth qualification game and Belgium was leading the group H with three victories in the first games. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
Vágólapra másolva!
A norvég élvonal újonca, a Kristiansund BK igyekszik megerősíteni sorait az áprilisban kezdődő szezonra. Ki is néztek egy jó észt középső védőt, csak éppen nincs rá pénzük. Így aztán gyűjtsébe kezdtek.

A Kristiansund bizonyára nem ismeri a mondást, miszerint addig érdemes nyújtózkodni, ameddig a takaró ér, vagy ismerik, csak annyira jó vételnek tartják 500 ezer norvég koronáért a 16-szoros észt válogatott Nikita Baranovot, hogy mindenre hajlandóak a megszerzéséért.

Nikita Baranov (j) még Romelu Lukakut is féken tartotta Forrás: BELGA/AFP/Bruno Fahy

300 ezer korona már ott lapul a klub kasszájában, a maradék 200 ezerre azonban szurkolóitól számítana a klub. Ennek érdekében gyűjtést indítottak, mint írják "nincs az az összeg, amit túl sok, vagy túl kevés lenne" - úgyhogy bátran lehet bármilyen összeggel jelentkezni. A gyűjtés most 30005 koronánál jár, azaz kicsit aktivizálhatnák magukat a klub szurkolói. Persze az is lehet, hogy ők nem tartják olyan jó játékosnak Baranovot, hogy megérjen félmillió koronát.