Elvesztette középső védőjét a Juventus

Mehdi Benatia, Juventus, foci
Juventus' Moroccan defender Mehdi Benatia takes part in a training session on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus vs FC Sevilla on September 13, 2016 at the Juventus Training Centre' in Vinovo, near Turin. / AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
A Juventus marokkói középhátvédje, Mehdi Benatia sérülése miatt nem játszhat a Cagliari elleni mérkőzésen az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szerdai játéknapján.

A 29 éves védő az Inter otthonában 2-1-re elveszített vasárnapi rangadó első félidejében szenvedett combizom-sérülést a bal lábában. Az csak a következő napokban derül ki, hogy pontosan mennyire komoly a probléma, és további meccseket is ki kell-e hagynia.

Az olasz bajnoki címvédő 30 éves középpályása, Claudio Marchisio az áprilisi keresztszalag-szakadása után hétfőn ismét együtt edzett a csapattársaival.

Mehdi Benatia Forrás: AFP/Marco Bertorello

A Cagliari ellen Marchisio és Stefano Sturaro sem lesz tagja a keretnek, de hamarosan mindkét játékos visszatérhet a pályára. Sturaro térde a nyári, franciaországi Európa-bajnokságon a német-olasz negyeddöntőn sérült meg.