Freddy Krueger most Portlandben ijesztgetett

Columbus Crew SC v Portland Timbers GettyImageRank3 Happiness SPORT HORIZONTAL Soccer Cheering Scoring USA Portland - Oregon COMMEMORATION MASCOT OR Organized Group Photography Major League Soccer Columbus Crew Second Half - Sport Portland Timbers Scoring
PORTLAND, OR - MARCH 6: A member of the 'Timbers Army' cheers after the Portland Timbers scored a goal during the second half of the game against the Columbus Crew at Providence Park on March 6, 2016 in Portland, Oregon. The Timbers won the match 2-1. Steve Dykes/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi fociligában (MLS) szereplő Portland Timbers szurkolótábora vitán felül a világ egyik legkreatívabb bandája. Ezúttal a legnagyobb rivális, Seattle Saunders csapatára hozták rá a frászt.

A tengerentúlon senki sem vitatja, hogy a Portland–Seattle összecsapás minden alkalommal több, mint egy szimpla focimeccs.

A két szurkolótábor híres a kreativitásáról, az egész lelátórészeket beborító látványos koreográfiákról. Ezúttal a portlandi Timbers Army tett ki magáért, amelyik vasárnap rémálmot ígért a vendég Saundersnek. Az üzenetet nem más, mint Freddy Kruer kézbesítette.

Sweet dreams. #PORvSEA #RCTID #Cascadia

Portland Timbers (@timbersfc) által közzétett fénykép,

"A legendák sosem alszanak" állt a drapérián, a csapat pedig beváltotta az ígéretet, és 3-1-re verte a nagy riválist.

2:10-től jön a műsor:

Az már csak a hab a tortán, hogy míg a bajnoki címvédő Portland egyelőre hatodik helyen ott van a rájátszásban, addig ez a szezonbeli 11. vereségét begyűjtő Saundersnek aligha fog összejönni.