Vágólapra másolva!
Király Gábor előtt tisztelgett a Békéscsaba kapusa.

Vukasin Poleksic megfelelően látta el a dolgát a Békéscsaba kapujában a Diósgyőr elleni találkozón, hiszen csapata nem kapott gólt, az már nem rajta múlt, hogy nem is szerzett.

A montenegrói kapus szürke melegítőnadrágban védett, ami Király Gábor védjegye, és nem véletlen, hogy Poleksic ezt viselte a hétvégi találkozón.

Csak erre az egy meccsre szólt

„Becsülöm Király Gábor teljesítményét, nyomon követtem az egész pályafutását a magyar válogatottban, a légióskodását, és persze jelenleg is figyelem, miként teljesít a Haladásban. Tudtam, hogy Király Gábor április elsején töltötte be a negyvenedik életévét, és megpróbáltam úgy tisztelegni a nagysága előtt, hogy én is felveszek egy szürke mackóalsót” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Poleksic, aki nem fogja rendszeresíteni a viseletet, legközelebb már visszatér a rövidnadrághoz.

A 33 éves, 36-szoros montenegrói válogatott Poleksic a tavaszi nyolc meccsen csak négy gólt kapott, vagyis elmondható róla, hogy igazán nem rajta múlik, hogy a csapat az utolsó helyen dekkol az NB I-ben.