Vágólapra másolva!
A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül elnevezésű csoport újabb, nagyszabású demonstrációt szervez. Ezúttal Csepelen, nemzetközi ultrákkal együtt buzdítanák a Ferencvárost. 

2016. március 13-án Csepelen játszik majd a Ferencváros tartalékcsapata, amely jelenleg vezeti az NB III nyugati csoportját, és amelynek a klub korábbi játékosa, Lipcsei Péter az edzője.

Újra tömegek biztatnák Lipcsei Pétert és csapatát Forrás: MTI/Szentmiklósi János

A ferencvárosi Tábor most azt szeretné, ha telt ház, mintegy 12 ezer szurkoló előtt lépnének pályára a csapatok.

NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS A FRADI TÁBORÁÉRT!2016. március 13-án, vasárnap, 14:30-kor Csepelen lép pályára a Lipcsei Peti-f...

Közzétette: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül2016. február 29.


A Origo információi szerint a "Nemzetközi Összefogás a Fradi-táborért" elnevezésű eseményre meghívást kapott a DAC, a Zeljeznicar, a Slask Wroclaw, a Panathinaikosz és a Rapid Wien ultracsoportja is, de a szervezők várják a vidékről érkező buszokat is.

Egyre aktívabbak a Fradi-szurkolók

A Fradi-tábor gyakorlatilag még be sem tette a lábát az új stadionba, hiszen az időközben megbukott és visszavont szurkolói kártyán kívül az FTC vénaszkenneres azonosítást is kötelezővé tett a szurkolók számára, amit a tábor visszautasított. Azóta vagy az utcán szurkolnak, kivetítők előtt, vagy más eseményeken biztatják a Fradi más csapatait, például a női kézilabdázókat.

Legutóbbi szurkolói ankétjukon azonban már kimondták, hogy hajlandóak lennének ismét tárgyalasztalhoz ülni Kubatov Gáborral.


A hétvégi bajnoki fordulóban ismét meccsen jártak a Ferencváros ultrái, akik azóta bojkottálják a csapatuk találkozóit, mióta vénaszkenneres azonosítás szükséges a belépéshez a Groupama Arénába. A korábbi, Videoton elleni akciójukhoz hasonlóan ezúttal a Honvéd-szektorban szurkoltak a Fradi-ultrák.