Szállodaláncot indít a Real Madrid sztárja

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, foci
Real Madrid's player Cristiano Ronaldo speaks during a press conference at Pestana Hotel Palace in Lisbon on December 17, 2015. Cristiano Ronaldo will invest over 37 million euros in the Pestana hotel group to create four new hotels with the "CR7" logo in Portugal, Madrid and New York. AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA
Vágólapra másolva!
Már készül a futball utáni életre Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál világklasszisa egy saját szállodalánc beindításán dolgozik. A CR7 nevű hoteleket Madeirára, Lisszabonba, Madridba és New Yorkba tervezi.

54 millió angol fontból három CR7 elnevezésű hotel beindítását tervezi Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál középpályása. A madeirai, lisszaboni és madridi szálloda mellett a lánc negyedik tagja New Yorkban épülhet meg, értesült a Sky Sports.

A Real szupersztárjának futballjövőjét sok spekuláció lengi körül, a hírek szerint egykori klubja, a Manchester United is visszaszerezné, de ő már a labdarúgás utáni életre is gondolna.

Cristiano Ronaldo négy hotellel számol Forrás: AFP

"Egyelőre az a feladatom, hogy futballozzam, de nem lesz mindig így. Belevágtam egy új projectbe, ebben a világ legjobb csapata segít. Ez a kihívás is nagyon izgalmas számomra, gondolnom kell a jövőmre, a fiamra és a családomra" - nyilatkozta.

Hi guys! Today I partner with #PestanaHotels for the construction of 4 new hotels. It’s a dream come true! #TimeOfYourLife

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Az első szálloda várhatóan a jövő nyáron Madeira szigetén, Funchal városában nyílik meg, ezt Lisszabon, majd 2017-ben Madrid, esetleg New York követi.