Vágólapra másolva!
Nem hagyja annyiban a Chelsea menesztett orvosnője, José Mourinhót is bepereli. Közben egy megjelenés előtt álló könyv azt állítja, a Realnál egyszer majdnem összeverekedett Ronaldóval.

A Chelsea nemrég kirúgott orvosa, Eva Carneiro arra készül, hogy a klub ellen indított munkaügyi per mellett személyesen José Mourinhót is beperelje – írja a Telegraph brit lap internetes oldala.

Mire meg kell jelennie a bíróságon, talán már nem is lesz a Chelsea edzője Forrás: AFP


Mourinhónak nagy szerepe volt abban, hogy a szezon elején az egyébként szintén portugál Carneirónak távoznia kellett a Chelsea-től. Azóta kisebb gondja is nagyobb annál, hogy ki a csapatorvos, a címvédő ugyanis 11 bajnokijából hatot elbukva a 15. helyen áll a Premier League-ben, és kiesett a Ligakupából.

A szurkolók Carneiro mellett vannak

Az ezek szerint már az idény elején kissé frusztrált Mourinho elég randán nyilatkozott Carneiróról, amikor a konfliktus kirobbant. A Telegraph oldalán van egy szavazás, és a kérdésre, mely szerint rosszul bánt-e az orvossal, az olvasók 89 százaléka igennel válaszolt – ami persze nem bizonyít semmit, de az angliai közhangulatról sokat elmond.

Mourinho idegállapotáról pedig a legutóbbi vereség után készült videó árulkodik:

"I have nothing to say!"Chelsea Football Club manager Jose Mourinho refuses to discuss any aspect of their loss to Liverpool FC.

Posted by BT Sport on Saturday, October 31, 2015

Mourinho elveszített mítoszáról, a szenvedés lehetséges okairól itt írtunk bővebben.

Szintén a Telegraph írta meg hétfőn, hogy egy Angliában csütörtökön megjelenő, Cristiano Ronaldóról szóló életrajzi könyv azt írja: a Real Madridnál töltött időszakában Mourinho egyszer

majdnem összeverekedett legjobb játékosával.

A történet szerint Mourinho egy Valencia elleni kupameccs hajrájában leszúrta valamilyen könnyelműségért Ronaldót, és a lefújás után az öltözőben meg akarta magyarázni, mit kifogásolt. Az aranylabdás nagyon a szívére vette a dolgot, felugrott, és kiabálni kezdett az edzővel. Kölcsönös ordítozás után a társaknak kellett lefogniuk Ronaldót.