Vágólapra másolva!
Papiss Cisse, a Newcastle United labdarúgója azzal búcsúzott el barátnőjétől, az egykori szépségkirálynő Rachelle Grahamtől, hogy Szenegálba utazik szabadságra, majd három nappal később Párizsban feleségül vette Diallo Awa röplabdázót.

2017-ig még szerződés köti a Newcastle United labdarúgócsapatához Papiss Cissét, akinek így lesz két kínos éve, amíg bármikor összefuthat faképnél hagyott barátnőjével.

A 24 éves egykori Miss Newcastle, Rachelle Graham a Sun című bulvárlapnak egy elképesztő sztorival rukkolt elő. Elmondta, hogy a hét közepén még csókkal vált el kedvesétől, de miután a 32-szeres szenegáli válogatott csatár nem válaszolt az üzeneteire, keresgélni kezdett.

Graham Rachelle Forrás: Twitter/Graham Rachelle

Nem kellett sokáig barangolnia az interneten, a Facebookon és az Instagramon is rátalált Papiss Cissé esküvői képeire. A játékos ugyanis múlt szombaton, egy párizsi jachton feleségül vette a Franciaországban profiskodó szenegáli válogatott röplabdázót, Diallo Awát.

Fotó Diallo Awa és Papiss Cissé esküvőjéről Forrás: Twitter

A Sunnak nyilatkozó barátok azt gyanítják, hogy Cissé és Rachelle útjába a muszlim vallás és a család állt, tavaly egyszer már szakítottak is, mert rasszista támadások érték őket a vegyes kapcsolat miatt.

"Összetörtem, és undorodom az egésztől. Papiss úgy vett feleségül valakit, hogy erről én nem tudtam, noha rengeteg időt töltöttünk együtt a közelmúltban. De ez az ő élete, és ha ezt választotta, akkor semmit sem tehetek ellene. Bárcsak lett volna benne annyi tisztesség, hogy nekem mondja el először" - nyilatkozta Rachelle Graham.