Szinte továbbjutott a Fradi a Magyar Kupában

Győr, 2014. augusztus 17.
Busai Attila, a Ferencváros játékosa (k) örül a góljának az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Győri ETO FC - Ferencváros mérkőzésen Győrben 2014. augusztus 17-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Győr, 2014. augusztus 17. Busai Attila, a Ferencváros játékosa (k) örül a góljának az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Győri ETO FC - Ferencváros mérkőzésen Győrben 2014. augusztus 17-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Ferencváros a papírformának megfelelően kiütötte a vendég Csákvár együttesét, a bajnokságban listavezető Videoton pedig 95. percben értékesített büntetővel 2-1-re nyert hazai pályán a Pécs ellen a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első, szerdai mérkőzésén.

A Ferencváros esélyt sem adott ellenfelének, a Csákvár próbált bátran játszani, de óriási volt a különbség a két csapat között. A Fradiban különösen Busai Attila játszott jól, a támadó mesterhármast szerzett.

A címvédő Újpest gól nélküli döntetlent játszott a másodosztályú Gyirmót vendégeként, míg a két másodosztályú csapat rangadóján a Szolnok 3-1-re nyert Kisvárdán. A visszavágókat március 31-én és április 1-jén rendezik.

Busai mesterhármast vágott a kupában Forrás: MTI/Kovács Tamás

Negyeddöntő, első mérkőzések:
Videoton FC - PMFC-Matias 2-1 (0-1)
Ferencváros-Csákvár (II.) 5-0 (2-0)
Gyirmót (II.)-Újpest FC 0-0
Kisvárda (II.)-Szolnoki MÁV FC (II.) 1-3 (0-2)