Vágólapra másolva!
Februárban majdnem pórul járt a nagy bokszrajongó hírében álló Wayne Rooney. A Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya egyik barátjával bokszolgatott saját konyhájában, amikor egy ütést kapva elterült a padlón.

Nem akármilyen történetet osztott meg olvasóival az angol Sun, a bulvárlap szerint egy hónapja akár súlyosabb baleset is történhetett volna Wayne Rooney 3,5 millió fontot érő cheshire-i kúriáján.

A Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitány barátjával, a Stoke City védőjével, Phil Bardsleyval kicsit kesztyűzni akart a konyhában, amikor az egykori csapattárs, a Manchester Unitedet 2008-ban elhagyó Bardsley alaposan eltalálta. Rooney az ütés következtében látszólag eszméletlenül elterült a konyha kövén.

Az esetről egy harmadik barát videót is készített, amelynek képkockáját a Sun címoldalán hozta.

Micsoda sztori! Forrás: Sun

"Nagyon megijedtünk, amikor Wayne tompa puffanással a földre zuhant, megrémültünk, hogy esetleg bevágta a fejét, és maradandó károsodást szenvedett" - nyilatkozta a lapnak az ismeretlen harmadik személy.

Rooney hatalmas bokszrajongó, saját bevallása szerint hosszú ideig kacérkodott is a sportággal, de az utóbbi időben csak nézőként vesz részt profi mérkőzéseken.

"Tizenöt éves koromig bokszoltam és futballoztam, de akkoriban már az Evertonban játszottam, és döntenem kellett, melyikre koncentrálok. A futballt választottam. De azt hiszem, a bokszedzés nagyon hasznos volt, az akkor felszabaduló plusz energia segített abban, hogy eljussak eddig" - nyilatkozta évekkel korábban.