Vágólapra másolva!
A múlt heti, párizsi Fashion Week idején hajnalig mulatott egy klubban Samir Nasri, a Manchester City francia válogatott labdarúgója, és az utóbbi években már csak botrányairól elhíresült amerikai színésznő, Lindsay Lohan.

A sztárpárost természetesen felismerték a szórakozóhelyen, így készült néhány pikánsabb kép is.

"Eltartott egy ideig, amíg Samir összeszedte a bátorságát, hogy beszélgetést kezdeményezzen. De aztán a puszik megtették a hatásukat, Lindsay nagyon boldognak látszott. hajnal ötkor együtt hagyták el a klubot, és nagyon boldognak tűntek" - nyilatkozta a Mirrornak a szórakozóhely egyik alkalmazottja.

A képek, amelyek bejárták a sajtót Forrás: Public.fr

Nasri évekig a francia teniszezővel, Tatiana Golovinnal járt, jelenleg egy fotómodell, Anara Atanes a barátnője. A vérmes barátnő akkor vált híressé, amikor a tavalyi világbajnokság előtt Didier Deschamps szövetségi kapitány úgy döntött, nem hívja be Nasrit a brazíliai keretbe. "Kibaszott Franciaország és kibaszott Deschamps! Micsoda szar edző!" - írta Twitter-oldalán Atanes, aki várhatóan a jelenlegi flörtöt sem hagyja majd szó nélkül.

Anara Atanes Forrás: Twitter

A cuki gyereksztárnak indult Lohan az utóbbi években inkább tévésorozatokban kapott szerepeket. A biszexualitását vállaló színésznő a bulvársajtó aktív résztvevője, került már börtönbe ittas vezetés miatt, volt már drogproblémák miatt elvonókúrán, de a közelmúltban azt is bevallotta, hogy alkoholista. Vádolták már lopással is, legutóbb pedig ugyancsak ittas vezetés miatt 125 óra közmunkára ítélték.