Na, melyik edzőről olvas szívesen Mourinho?

Budapest, 2014. augusztus 10.
José Mourinho, az angol Chelsea edzője sajtótájékoztatót tart a Ferencvárosi Torna Club (FTC) új stadionja, a Groupama Aréna ünnepélyes megnyitóján játszott Ferencváros - Chelsea mérkőzés után, Budapesten 2014. augusztus 10-é
Budapest, 2014. augusztus 10. José Mourinho, az angol Chelsea edzője sajtótájékoztatót tart a Ferencvárosi Torna Club (FTC) új stadionja, a Groupama Aréna ünnepélyes megnyitóján játszott Ferencváros - Chelsea mérkőzés után, Budapesten 2014. augusztus 10-én. Ferencváros-Chelsea 1-2. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
José Mourinho ügynöke a nemrég megjelent könyvében elárulta, hogy a portugál szakember irodája tele van saját magáról szóló könyvekkel. Jorge Mendes azt is megjegyzi, hogy több nyelvű kiadás is található az irodában. 

„Leültünk a hatalmas ablak elé, egy íróasztal mellé, amely zsúfolásig volt a világ minden nyelvén írt könyvekkel, amelyeknek ugyanaz volt a témájuk: José Mourinho.” – írja a spanyol újságíró, Miguel Cuesta, aki azért nyert bebocsátást a Special One irodájába, mert a portugál szakember ügynökének, Jorge Mendesnek az önéletrajzán dolgozott.

A Telegraph cikke hozzáteszi, nem Mourinho az egyetlen, saját egóját szívesen simogató edző, hiszen Brendan Rodgersnek például van egy festménye saját magáról a nappalijában.

José értékén kezeli magát Forrás: MTI/Beliczay László

Mendes az egyik legnagyobb hatalmú menedzser a világon, reméljük, megjelenik a könyve magyarul is, mert az már az első recenziókból kiderül, hogy érdemes elolvasni.