Vágólapra másolva!
A 21 éves Caroline Lijnen úgy döntött, nem hallgat többé arról, mi történt közte, Kevin De Bruyne, valamint Thibaut Courtois között. A lány az előbbi Chelsea-játékost hagyta ott az utóbbi kedvéért.

Belga lapok tavaly írtak arról, hogy a két jóbarát focista egy szerelmi háromszögbe keveredett, melynek harmadik csúcsán Lijnen állt. A lány De Bruyne barátnője volt, mígnem kapcsolatot kezdett Courtois-val.

Lijnen most beszélt először arról, miért választotta inkább a kapust: "Hónapokig nem mondhattam el a történetemet, mert Kevin szülei perrel fenyegettek. Nem rúgtam fel a szabályt, de Kevin a most megjelent könyvében írt egy bekezdést rólam és Thibaut-ról, ezért nem hallgatok tovább."

Két éve, az akkor még csak 19 éves Lijnennek De Bruyne elárulta, hogy viszonya volt a lány legjobb barátnőjével. Lijnen azt mondta, válasszon, "vagy ő vagy én", de hiába adott utolsó esélyt, a kapcsolatuk már sosem lett a régi.

De Bruyne, Lijnen, Courtois Forrás: 101

Aztán elutazott Madridba ahol találkozott a mostani szerelmével, a kapussal, aki olyasmiket adott neki, amit a középpályástól három év alatt sosem kapott, például főzött neki egy finom vacsorát, és még beszélgetni is tudtak mindenről.

Kevin becsapott, én meg egyre arra gondoltam, miért ne tenném meg én is?