Vágólapra másolva!
Ronaldo először talált be az Anfield Roadon, még a liverpooli szurkolók is megtapsolták, pedig a volt MU-sztár simán, 3-0-ra nyert a Real Madriddal.

Cristiano Ronaldo a Manchester United-korszaka óta nem számít közönségkedvencnek Liverpoolban. Szerda este a Bajnokok Ligájában ráadásul negyven perc alatt 3-0-ra elhúzott a Real Madriddal, ám olyan jól játszott, hogy amikor lecserélték, a hazai szurkolók megtapsolták.

Pedig a meccs elején még hűvösen fogadták a portugált, aki a meccs első gólját lőtte, majd később is a csapata legjobbja volt, noha a további két gólt Karim Benzema lőtte.

Nem csak Ronaldo, a Real Madrid sem lőtt még gólt az Anfielden, és most győzte le először a Liverpoolt. CR7 már 70 BL-gólnál jár, egy találat hiányzik neki az örökranglistát vezető, szintén Real-legenda Raúl beéréséhez.

Taps Ronaldo lecserélésekor Forrás: Origo

"Nem aggódom a rekord miatt, egy nap biztosan megdöntöm, de [Lionel] Messi is közel áll ehhez" - mondta Ronaldo, míg Carlo Ancelotti edző annak örült, hogy az idényben most játszott eddig legjobban a csapata.