Miért szakított Koman a Krasznodarral?

Koman Vladimir
Budapest, 2013. m·rcius 22. Koman Vladimir (k) Es Alexandru Maxim (j) a Magyarorsz·g-Rom·nia labdar˙gU vil·gbajnoki selejtezi mErkizEsen a z·rt Pusk·s Ferenc Stadionban 2013. m·rcius 22-En. A Magyar Labdar˙gU Sz^vetsEget az Izrael elleni, 2012. augusztusi bar·ts·gos mErkizEsen t^rtEnt rasszista megnyilv·nul·sok miatt marasztalta el a FIFA Es k^telezte a Magyarorsz·g-Rom·nia labdar˙gU vil·gbajnoki selejtezi mErkizEs z·rtkapus megtart·s·ra. Magyarorsz·g-Rom·nia 2-2. MTI FotU: IllyEs Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Koman Vladimir szabadon igazolható játékos lett, miután azt kérte az orosz FK Krasznodar vezetőitől, hogy bontsák fel a szerződését, ha nem számolnak vele. Megkereste az Ural, de országváltás is elképzelhető.

Koman 2012-ben igazolt a francia Monacótól az orosz első osztályba, az FK Krasznodar csapatához. A középpályás hároméves szerződést írt alá, az első két szezonban alig-alig játszott, a harmadikban klubja kölcsönadta az Uralnak, ahol több lehetőséget kapott, 17 meccsen 1 gólt szerzett.

A kölcsönadás lejártával a Krasznodar rendelkezett Koman jövőjéről, azonban a futballista határozottan kérte a klub vezetőit, hogy ha nem számolnak vele, és elzárkóznak a kölcsönadástól, legalább bontsák fel a szerződését.

„Én kezdeményeztem a szakítást. Nem éreztem a bizalmat a Krasznodar részéről, a klub nem velem képzelte el a folytatást, és a kölcsönadást sem támogatta. Jövő nyáron járt volna le a szerződésem, ha akkor találok a csapatot, már nem kapott volna pénzt értem a klub. Mindenkinek jobb lesz így. Vannak ajánlataim Oroszországból, az Ural is keresett, de egy országváltás is benne van a pakliban” – mondta az Origónak Koman Vladimir.