Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Chelsea menedzsere csapata védekezését kritizálta a PSG-től a BL-negyeddöntőjében elszenvedett 3-1-es vereség után.

"Ne kérjék, hogy megosszam önökkel, mit mondtam a játékosoknak a védekezésről, maradjon ez a csapat belügye. Olyan ellenféllel játszottunk, amely tele van klasszisokkal, a csatársor tagjai pedig egyenesen fantasztikusak. Egy ilyen csapattól azt várja az ember, hogy látványos gólokat szerezzen, nem pedig olyanokat, amilyeneket ellenünk értek el. Az elsőnél a labdát már a beadásnál el kellett volna takarítani, de utána senki nem támadta meg Lavezzit, a másodiknál az egyik játékosom a játékosom balszerencsésen ért labdához a gólvonalnál, a harmadik pedig egy vicc volt" - mérgelődött Mourinho.

A portugál edző úgy látja, nehéz, de nem lehetetlen helyzetben várják a visszavágót, viszont sajnálkozott egy sort, amiért csatárfronton csapata nem áll olyan jól, mint a PSG. A párizsi meccsen Samuel Eto'o sérülés miatt nem játszhatott, Fernando Torres csak kispados volt, a kezdőcsapatba a német Andre Schürrle került be, akit az 59. percben váltott Torres.