Vágólapra másolva!
Arjen Robben, a Bayern München holland szélsője szerint a Real Madrid nyeri a Bajnokok Ligáját. Robbent nem érdekli, hogy a másik ágról az Atlético Madrid vagy a Chelsea jut-e be a döntőbe, mert amit az elődöntő első meccsén látott, annak semmi köze nem volt a futballhoz.

"Nem igazán érdekel, ki nyeri a másik elődöntőt. Elkezdtem nézni a párharc madridi meccsét, de nézhetetlen volt, semmi köze nem volt a futballhoz annak, amit láttam. A két edzőt, José Mourinhót és Diego Simeonét is tisztelem, és tudom, hogy mindenki a saját útját járja, de szerintem a Real fogja megnyerni a BL-t, és mindent jót kívánok a madridiaknak" - nyilatkozta Arjen Robben, aki a saját bőrén érezhette, milyen erős ellenfél a Real, hiszen a címvédő Bayern 0-5-tel esett ki az elődöntőben.

A holland szélső azt mondta, a Real megbüntette őket, amit el kell fogadniuk, de nem szabad összezuhanniuk, mert még előttük van a kupadöntő, amelyben a Dortmund lesz az ellenfél. "Nem hiszem, hogy a mostani vereséget úgy kell felfogni, hogy tönkrevágja az egész szezont. Rekordokat döntve megnyertük a Bundesligát, döntőt játszunk a német kupában, a BL-ben öt év alatt negyedszer elődöntőztünk, ezek mind pozitívumok. Sajnos egy jobb Real Madriddal találkoztunk."