Vágólapra másolva!
A Marca című madridi sportlap azt találgatta, van-e ellentét Angel di María és Carlo Ancelotti közt. A Real Madrid edzője a csapat BL-meccse előtt nagyon fontos játékosnak nevezte az argentint.

A Real Madrid csak 0-0-t játszott a spanyol kupában szombaton a harmadosztályú Olímpic de Xàtiva otthonában. Ancelotti már az 58. percben lecserélte Di Maríát, aki lefelé menet látványosan mutatta, milyen dühös.

A Marca csak találgatott, hogy az incidens egy komolyabb feszültség megnyilvánulása-e, vagy csak a pillanatnyi indulat szülte.

Ancelotti a Köbenhavn elleni BL-meccs előtt védelmébe vette a szélsőt: "Özil távozását jóváhagytam a nyáron. Di Maríával ez másképp van, ő nagyon fontos játékosa a csapatnak. Nem beszélt velem, sem a klubbal, úgy tudom, nyugodt és elégedett, de ha beszélne velem, az ajtóm mindig nyitva áll."

Az olasz edző azt is elárulta, hogy Florentino Perez elnökkel összhangban azt szeretnék, ha Xabi Alonso szerződést hosszabbítana. A BL-meccsről azt mondta a tréner, Ronaldo hiánya motiválja a Realt, ám a dánokkal vigyázni kell a saját pályájukon.