Vágólapra másolva!
Nemcsak a tévében, hanem élő streamen is követheti a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzéseket az Origón. A csoportkör utolsó fordulójának keddi párosításai közül kiemelkedik a Galatasaray-Juventus találkozó, amely arról dönt, mely csapat juthat tovább a Real Madrid mögött.

Az isztambuli rangadót a Juventus várhatja kedvezőbb helyzetből, amelynek már egy döntetlen is elég a nyolcaddöntőbe jutáshoz. A két csapat torinói találkozóján a törökök vezettek Didier Drogba góljával, de a Juve Arturo Vidal és Fabio Quagliarella révén fordított, ám Umut Bulut végül pontot mentett a Galatának.

A csapatok a mostani idényt megelőzően összesen négyszer csaptak össze a BL főtábláján, az 1998-1999-es szezonban Torinóban 2-2, Isztambulban 1-1 lett a végeredmény, a 2003-2004-es sorozatban pedig mindkét csapat győzött a hazai meccsén, igaz, a Galata semleges pályán Dortmundban fogadta, és verte az olaszokat 2-0-ra Hakan Sükür duplájával.

A Juventusból biztosan hiányozni fog az irányító Andrea Pirlo, de Roberto Mancini, a Galatasaray edzője szerint ez nem akkora érvágás, mint elsőre tűnhet, mert Vidal, Claudio Marchisio és Paul Pogba személyében több olyan játékosa is van az olaszoknak, aki képes pótolni Pirlót.

A törököknek egyébként nagyon megy az olasz ellenfelek ellen, a legutóbbi kilenc meccsükből hatot megnyertek és a másikon hármon sem kaptak ki.

A Galatasaray-Juventus rangadóról akkor sem marad le, ha sokan tolonganak a képernyő előtt a kocsmában, vagy ha épp a kezdő sípszó előtt romlik el a tévéje: egy regisztráció és a 330 forintos "meccsjegy" kifizetése után akár mobilon is láthatja a Sport TV közvetítését. Később, a BL-idény minden szakaszában megtalálja az online streamet a Sport TV meccseiről.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló, a keddi program:
A csoport:
Manchester United (angol) - Sahtar Donyeck (ukrán) 20.45
Real Sociedad - Bayer Leverkusen 20.45

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Manchester United 11 pont, 2. Sahtar Donyeck 8, 3. Bayer Leverkusen 7, 4. Real Sociedad 1

B csoport:
Galatasaray (török) - Juventus (olasz) 20.45
FC Köbenhavn (dán) - Real Madrid (spanyol) 20.45

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Real Madrid 13, 2. Juventus 6, 3. Galatasaray 4 (7-14), 4. FC Köbenhavn 4 (4-11)

C csoport:
Benfica (portugál) - Paris Saint-Germain (francia) 20.45
Olimpiakosz (görög) - Anderlecht (belga) 20.45

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Paris Saint-Germain 13, 2. Olimpiakosz 7 (7-7), 3. Benfica 7 (6-7), 4. Anderlecht 1

D csoport:
Bayern München (német) - Manchester City (angol) 20.45
Viktoria Plzen (cseh) - CSZKA Moszkva (orosz) 20.45

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Bayern München 15 pont, 2. (már továbbjutott) Manchester City 12, 3. CSZKA Moszkva 3, 4. Viktoria Plzen 0