Vágólapra másolva!
A Paks hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Ferencváros együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. Ricardo Moniz FTC-edző szerint sokat hibáznak hátul.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
MVM Paks - Ferencváros 2-2 (0-1)
Paks, 2500 néző, v.: Bognár T.
Paks: Csernyánszki - Bori, Éger, Nyári, Fiola, Szabó J. - Kecskés - Könyves (Kiss T., 77.), Bartha, Nagy O. (Délczeg, 68.) - Simon A. (Tököli, 82.)
Ferencváros: Jova - Somália, Gerson, Mateos, Bönig - Cukic (Busai, 65.), Gyömbér - Jenner, Böde, Leonardo - Diallo
gólszerzők: Bartha (61.), Simon A. (63.), illetve Böde (43.), Jenner (66.)
sárga lap: Bori (79.), Délczeg (84.), Szabó J. (90.), illetve Busai (82.), Böde (82.)

A felázott, sáros talaj nem könnyítette meg a csapatok dolgát, ennek ellenére szép számmal akadtak lehetőségek a csapatok előtt. A félidő hajrájában Böde egy remek góllal szerzett vezetést a Ferencvárosnak.

A fordulást követően feljavult a Paks, és előbb egyenlített, majd a vezetést is megszerezte, többek között egy nagy ferencvárosi védelmi hibának köszönhetően. A Fradinak erre is volt válasza, így végül döntetlen született. A Paks sorozatban nyolcadik mérkőzésén nem tudott nyerni.

Ricardo Moniz, az FTC edzője: "Nehéz körülmények között kellett játszanunk, sokkal többet kellett ívelgetnünk, mint amennyit szoktunk. Az első félidőben ennek ellenére megszereztük a vezetést, de a második félidőben pillanatok alatt megfordult az állás. Leonardo és Diallo révén elől veszélyesebbek vagyunk, hátul továbbra is gyengélkedünk, sokat hibázunk."

Horváth Ferenc, a Paks vezetőedzője: "A pálya talaja rányomta a bélyegét a meccsre, de jó volt az iram. Volt olyan periódus, amikor mi domináltunk, volt olyan, amikor a Fradi, szerintem igazságos döntetlent született. Szép lassan vissza fogja adni a sors azokat a 0-1-es meccseket, amiket elvett tőlünk."