Vágólapra másolva!
Meglepően sima, 2-0-s vereséget szenvedett a francia labdarúgó-válogatott Ukrajnában a világbajnoki pótselejtezők első mérkőzésén, és a hazai drukkerek nem éppen optimisták a keddi visszavágót illetően.

A L'Equipe rémálomnak minősítette a kijevi 90 percet, hozzátéve, hogy reménykedni lehet, de a látottak alapján csoda lenne a továbbjutás. A cikkíró szerint ez a teljesítmény minden idők legrosszabbja volt, a legszembetűnőbb az volt, hogy az Aranylabda-esélyes Franck Ribéryt annyira megfojtották a védők, hogy momentuma sem akadt.

A Le Monde abban látja a hibát, hogy Didier Deschamps szövetségi kapitány hét angliai légióst is favorizált. "A Stade de France-ban hihetetlenül nehéz dogunk lesz, Európa egyik legjobban szervezett védelmét kellene szétrobbantanunk. Különben készülhetünk két és fél év barátságos játszadozásra, a 2016-os Európa-bajnokságot ugyanis mi rendezzük, így még selejtezőket sem kell játszanunk" - írta a lap.

A szurkolók végső szavát a Le Parisien írta meg, a lap online oldalának kérdésére, hogy a drukkerek hisznek-e abban, hogy Franciaország kijut a világbajnokságra 15 810 szavazat érkezett, de ezek 89,7 százaléka nemmel válaszolt.