Vágólapra másolva!
A Galatasaray edzője, Fatih Terim burkoltan figyelmeztette Wesley Sneijdert: ne higgye azt magáról, hogy túl jó játékos lenne a török klubhoz.

A holland középpályás mostani csapata, az olasz Inter és a török Galatasaray már megegyeztek a játékos januári klubváltásának a feltételeiről, most már egyedül Sneijdernek kellene aláírnia a szerződését.

A vb-ezüstérmes játékos azonban nem sieti el a dolgot, és meg is van a lehetősége arra, hogy esetleg csak január 31-én, az átigazolási időszak legvégén döntsön a jövőjéről.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Ez azonban nem tetszik a Galatasaray edzőjének, Fatih Terimnek. "Senki nem gondolhatja azt, hogy nagyobb, mint a csapat. Sem én, sem a klubelnök, sem azok a játékosok, akik a klubhoz szeretnének igazolni. Nem akarunk olyan futballistákat szerződtetni, akik úgy gondolják, fontosabbak, mint a Galatasaray. Ez egy alapvető szabály a klubnál" - nyilatkozta egy sajtótájékoztatón a volt török szövetségi kapitány.

A török csapat a Kolozsvárt és a Sporting Bragát megelőzve, a Manchester United mögött végezve továbbjutott a BL őszi csoportköréből, és nem is nehéz a sorsolása: februárban a német Schalkéval meccsel a BL-negyeddöntőért.

Sneijdert a Galatasaray mellett az angol bajnokságban szenvedő FC Liverpool is leigazolná.