Vágólapra másolva!
A négyszeres válogatott védő, Horváth Gábor kétéves szerződést kötött a Paks labdarúgócsapatával, elmondása szerint azért, mert nagyon szeretett volna együtt dolgozni azzal a Horváth Ferenccel, akinek gyerekként még labdát szedett Fehérváron.

"Egy hosszabb sérülésből épültem fel, és el kellett gondolkodnom azon, hogy hol folytatom a pályafutásom. Bár voltak bíztató jelei annak, hogy ismét külföldre szerződhetek, de végül úgy döntöttem, hogy itthon maradok. A paksiak ajánlata, valamint az itt található közeg volt a legszimpatikusabb, ezért írtam alá ide szerződést. Az is szerepet játszott ebben, hogy innen már egy hónappal ezelőtt is megkerestek, és azóta is folyamatos volt az érdeklődés" - nyilatkozta Horváth Gábor a Paks hivatalos honlapján.

A négyszeres válogatott védő elmondta, az edző Horváth Ferenc személye is vonzó volt a számára, hiszen gyerekkorában labdát szedett neki Fehérváron, és később együtt nyertek Magyar Kupát, és bajnoki bronzérmet a Videotonnál.

"Keresztszalag-szakadásom volt, mellette magánéleti válságba is kerültem, sőt utóbbi miatt történhetett a sérülésem is. De most már mind a lábam, mind a lelkem rendben van, bízom benne, hogy erőtől duzzadó játékot fogok produkálni" - tette hozzá,