Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Chelsea-hez visszatért edző úgy érzi, sokáig marad majd az angol klubnál.

"Boldog vagyok, hogy visszatértem, ott vagyok, ahol szeretek lenni, és ahol engem is szeretnek. A Chelsea-hez komoly érzelmi kötődés fűz, és egy nagyon fiatal csapattal fogok dolgozni, amely tele van fiatal tehetségekkel, akiket még tovább szeretnék fejleszteni. A játékosoknak stabilitásra van szüksége, és én azért vagyok itt, hogy ezt megadjam nekik. Sokáig fogok a Chelsea-nél maradni" - jelentette ki magabiztosan Mourinho.

Az edző persze nem úszta meg, hogy ne kérdezzék a Real Madridról, és amikor arról faggatták, hogy Cristiano Ronaldo miatt hagyta el a klubot, egyértelműen nemmel felelt. "Ötven gólt lőtt az idényben, ugyan miért lenne ő a távozásom oka?" - kérdezett vissza Mourinho, aki a legfontosabb feladatnak az tűzte ki, hogy fejlődjön a csapat, és ezt eurómilliók elköltése helyett sok munkával szeretné elérni.

Amikor arról kérdezték, mi számít prioritásnak a következő idényben, azt mondta, nem emel ki egyetlen sorozatot sem, az FA-kupameccsek is ugyanolyan fontosan lesznek, mint a bajnokok vagy a BL-találkozók. "Számomra az a prioritás, hogy keményen és profin dolgozzunk, és jobbá tegyük a csapatot".