Vágólapra másolva!
Fürjes Balázs, az új ferencvárosi stadion építéséért felelős kormánybiztos szerint igazi katlan lesz az Üllői úton épülő aréna, és fel fog épülni időben.

"Az új stadion valóban szurkolóbarát lesz" - kezdte Fürjes az Üllői129.wordpress.com internetes oldalnak azt kvöetően, hogy a héten letették az új stadion alapkövét, és elkezdték bontani a jelenlegi létesítményt. "Nem szabad elfelejteni, hogy a régi Albert-stadion egy fantasztikus aréna volt, remek atmoszférával, az új stadion ezt viszi tovább, de a nézők még közelebb kerülnek a pályához, a lelátok dőlésszögének változtatásával tényleg egy igazi katlan lesz, ahol olyan parázs hangulatot lehet majd teremteni, amit sehol máshol."

A létesítményért felelős kormánybiztos szerint a meccs előtt és után is könnyebb lesz az élet a stadionnál, gyorsabb lesz a bejutás és kényelmesebbek lesznek a körülmények. "A modern kor pedig a belső wifi rendszerrel jelenik meg, amivel meccs közben visszanézhetjük a fontos jelenteket. Szeretnénk, ha egy háromszor 90 perces élmény lenne a meccs, ahol jó együtt lenni a stadionban meccs előtt, meccs alatt és meccs után is" - tette hozzá.

Sokan kétkednek, hogy elkészül-e időben, 2014 őszére a stadion, Fürjes erre így reagált: "Azt tanultam meg, hogy kétfajta erő van, az építők és a rombolók. Az utóbbiak mindig kárognak, mert ezzel akarják leplezni, hogy nem képesek építeni. Mi már a Papp László Sportarénával és a Nemzeti Színházzal bebizonyítottuk, hogy tudunk építeni. Ezt most is meg fogjuk mutatni."

Valahogy így néz majd ki a stadion: