Vágólapra másolva!
Egy hétfői farsangi mulatságon részegen okozott botrányt a Hoffenheim labdarúgócsapatának két játékosa, Tim Wiese és Tobias Weis, akiket a biztonsági emberek kidobtak, a klub pedig másnap pénzbüntetéssel sújtott.

Hétfőn részegen okozott botrányt Tim Wiese és Tobias Weis, a Hoffeniem labdarúgócsapatának két játékosa, akik egy farsangi mulatságra rabként, illetve ősemberként öltözve jelentek meg, de végül a férfimosdóból a biztonsági emberek dobták ki őket.

Harald Schumacher, a rendőrség szóvivője a Bildnek elmondta, a játékosok minden bizonnyal az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt durván viselkedtek.

Weis viszont azt mondta, igazából semmi extra nem történt, egyszerű félreértés miatt távolították el őket a rendezvényről.

"Miután a női vécé tele volt, ezért a barátnőmet, Deryát átvittem a férfimosdóba. Itt kezdődött a botrány, mert jött a biztonsági szolgálat" - mesélte.

"Megértjük, hogy a játékosoknak szükségük van a magánéletre, de Tobias Weise és Tim Wiese ezúttal túl messzire ment. Nem vették figyelembe, hogy ők példaképül szolgálnak a fiatalok előtt" - jelentette ki Andreas Müller, a Hoffenheim általános igazgatója. A két labdarúgó pénzbüntetést kapott, amelynek mértékét a klub nem hozta nyilvánosságra.

A Hoffenheim 21 forduló után az osztályozót jelentő 16. helyen áll a Bundesligában, de mindössze egy ponttal előzi meg a már kieső pozícióban lévő Augsburgot.