Vágólapra másolva!
Legutóbb ugyan kimaradt a kezdőből, de állítása szerint kezdi felvenni a város és a Dinamo Moszkva tempóját Dzsudzsák Balázs. A középpályás a Nemzeti Sportnak úgy fogalmazott: Nem azért maradtam ki, mert tökön rúgtam volna magam a labdával.

Még nem tudta felvenni teljesen a Dinamo Moszkva ritmusát Dzsudzsák Balázs, ismerte el az Izvesztyija című napilapnak. A szélső úgy érzi, társai sokat segítenek neki a beilleszkedésben, míg Moszkvát őrült városnak tartja, de egyre jobban szereti.

Dzsudzsák zsinórban négyszer kezdőként lépett pályára, ám legutóbb, a Lokomotiv Moszkva ellen csak csere volt. "A motivációmmal eddig sem volt gond, de az, hogy a Lokomotiv ellen nem jutottam szóhoz, csak arra sarkall, hogy még inkább odategyem magam. Amíg nem szerzem vissza a helyem, nem nyugszom!" - mondta a válogatott játékos a Nemzeti Sportnak.

A korábbi PSV-focista reméli, hogy a szombat 13 órakor kezdődő Rubin Kazany elleni bajnokin újra kezdő lesz, ám ha nem, azt is elfogadja: "Amióta itt vagyok, egyszer sem fordult elő, hogy egymás után ugyanaz a csapat futott volna ki a pályára. Kevin Kuranyi, Adrij Voronin és Zvjezdan Misimovic is volt már csere."

"Legutóbb sem azért maradtam ki, mert - már bocsánat - tökön rúgtam volna magam a labdával" - idézte a napilap Dzsudzsákot.