Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs azt nyilatkozta, jót tett a lelkének, hogy a gól nélkül záruló klubidény után a válogatottban gólt szerzett és gólpasszt adott a csehek elleni meccsen.

Dzsudzsák azt mondta a Sport Tv-nek adott nyilatkozatában, hogy a csapat már nagyon várta, hogy ismét együtt lehessen, mert február végén, az év első válogatott meccse nem úgy sikerült, ahogy eltervezték, akkor a bolgárokkal 1-1 lett a vége Győrben.

"Bizonyítani szerettük volna, hogy az csak egy botlás volt, és le a kalappal a csapat előtt, hogy sikerült nyernünk egy olyan ellenfél ellen, akit harminchárom éve nem tudott megverni a magyar válogatott" - értékelt Dzsudzsák, aki jobbulást kívánt a vádlisérült szenevdett Juhász Rolandnak.

A Dinamo Moszkva szélsője a hatodik percben nagyon szemfüles gólt szerzett, Petr Cech még a sorfalat állítgatta, amikor Dzsudzsák a kapuba csavart egy szabadrúgást. " Az ilyen meccseken kell elővenni a klasszis megoldásokat, nem azt néztük, hogy milyen cseh csapattal játszunk, és honnan jöttek a játékosaik. Ők nem voltak erre felkészülve, Cech sem, én viszont a bíróval lekommunikáltam a dolgot, aki idézőjelesen meg is dicsért, hogy szóltam neki, el fogom rúgni. Örülök, hogy bejött, és a válogatottban sikerült betalálnom, a lelkemnek is jót tett, mert gólhiányos volt ez az évem, de ez a legfontosabb, hogy itt hozzá tudok tenni" - elevenítette fel a gólját Dzsudzsák, aki dicsérte a válogatott hatékony helyzetkihasználását, és azt reméli, a hétfői írek elleni meccsen is sikeres lesz a csapat.

"Külön öröm, hogy ilyen okosan futballozott a csapat. Szerettünk volna többet a támadó harmadban lenni, de az ellenfél nagyon ránk erőltette az akaratát. Jó teljesítményt nyújtottak a debreceni futballisták, Gyurcsó pedig eldöntötte a találkozót, de örülök, hogy Dzsudzsák Balázs góllal és gólpasszal járult hozzá a sikerhez. Remélem, hogy hétfőn az írek elleni összecsapást megfelelő állapotban tudjuk majd kezdeni" - nyilatkozta Egervári Sándor szövetségi kapitány.