Vágólapra másolva!
Csupán egy félidőnyi lehetőséget kapott Dzsudzsák Balázs a Volga Nizsnyij Novgorod elleni 2-1-es győzelemmel zárult kupamérkőzésen, de Szergej Szilkin, a Dinamo Moszkva vezetőedzője szerint a magyar középpályás nem rossz futballista.

Szerdán a Dinamo 2-1-re legyőzte a Novgorod együttesét, ezzel bejutott az orosz kupa döntőjébe. Dzsudzsák Balázs a kezdőben kapott helyet, de a félidőben lecserélték, így a csapat nélküle fordított egygólos hátrányról.

"Azt hittem, könnyebb mérkőzés lesz, de a bekapott gól megnehezítette az életünket. Szerencsére a fiúk megtalálták a meccs végére a megoldást " - nyilatkozta Szergej Szilkin vezetőedző a Szport-Ekszpressznek.

Dzsudzsák 19 milliós vételárával a legutóbbi átigazolási szezon legdrágább futballistája volt, a Dinamo előző két bajnokiján azonban mindössze 18 perc játéklehetőséget kapott. Amikor a kupameccs után a magyar szélső játékáról kérdezték, Szilkin edző annyit mondott: a Chelsea-nek is van olyan 50 milliót érő játékosa, aki még nem bizonyított. "Balázs nem rossz játékos, de a csapatba való beépítéséhez idő kell, nem megy azonnal" - tette hozzá.

A Dinamo legközelebb vasárnap az Anzsi Mahacskala otthonában játszik bajnokit, a május 9-i, jekatyerinburgi kupafináléban pedig a Rubin Kazany lesz az ellenfele.