Vágólapra másolva!
Adriano jogi lépéseket tervez a Corinthians ellen, miután állítása szerint korábbi klubja egy héten át bent tartotta őt a csapat szállodájában.

"Egy hétre be voltam börtönözve" - nyilatkozta a brazil focista, akivel márciusban bontotta fel a szerződését a Corinthians. "Egy percig sem egyeztem bele, hogy ott legyek, ez büntetés volt. Nagyon megalázó volt. Jogi lépéseket fogok tenni a klub ellen."

Az esetről beszámoló Sambafoot.com szerint a Corinthiansnak az volt a célja az akcióval, hogy visszafogja a focista kilengéseit és lefogyassza a túlsúlyát.

Adriano azzal magyarázta fizaikai és viselkedésbeli hiányosságait, hogy nem sikerült megbarátkoznia Sao Paulóval. "Valóban makacs voltam, és sok edzést kihagytam, de egyszerűen nem tudtam megszokni ezt a várost. Rióból származom, és a tengerparthoz vagyok hozzászokva."

Ezzel együtt hisz a feltámadásában, és még a válogatottról sem mondott le a 30 éves csatár. "Minden tőlem függ. Adriano mindig is Adriano marad. Remélem sikerül a Flamengóba igazolnom, azután pedig a válogatottba kerülés az álmom" - fogalmazott a 48-szoros válogatott játékos.