Vágólapra másolva!
Alan Pardew szerint még soha nem csinált olyat, mint a hétvégén Martin O'Neill-lel szemben, azaz, hogy cukkolta volna az ellenfél edzőjét. A Newcastle mestere azonban rosszul emlékszik, ugyanis 2006-ban szinte ugyanígy tett Arséne Wengerrel.

A hétvégi, Newcastle-Sunderland angol bajnokin (1-1) hét perccel a vége előtt, 0-1-es állásnál tizenegyest kaptak a hazaiak, a csapat vezetőedzője, Alan Pardew pedig az ellenfél edzőjét, Martin O'Neillt is cukkolva ünnepelte azt.

Demba Ba viszont kihagyta a büntetőt, és bár a hajrában Ameobi egyenlített, Pardew túl korán örült a büntető megítélésénél.

"Szerettem volna meginni a meccs után Martinnal egy pohár bort, de ő nem akarta, valószínűleg azért, amiért úgy viselkedtem a tizenegyesnél. Ez egy túlfűtött hangulatú meccs volt, sajnálom, hogy így reagáltam, korábban soha nem csináltam még ilyet" - mondta a találkozó után Pardew.

A szakember azonban nem először került ilyen helyzetbe, hiszen 2006 decemberében, még a West Ham edzőjeként az Arsenal elleni meccsen is hasonlóképpen ünnepelte a győzelmet, a videón 1.02-nél látható a jelenet: