Vágólapra másolva!
Maradona élesen kritizálta Leonardót, a Paris Saint-Germain tavaly nyáron kinevezett sportigazgatóját, az egykori kiváló labdarúgót. 

"Nem értem Leonardót. Már akkor sem értettem, amikor a Milantól az Interhez ment és azt sem tudom, mit csinál most a PSG-nél" - nyilatkozta egy francia tv-csatornának minden idők egyik legkiválóbb futballistája, az argentin válogatott volt kapitánya. "Azt szoktam vele kapcsolatban kérdezni magamtól: ki is ez a Leonardo valójában, játékos, edző, vagy csak egyszerűen olajügynök?"

Maradona azt is hozzátette, számára az, hogy Leonardo a Milan után az Interhez ment, árulásnak számít, szerinte ez olyan, mintha valaki a Boca Juniorstól az ősi ellenség River Plate-hez igazolna. "Úgy tűnik, az árulók mindent túlélnek, és utána olyan emberekkel írnak alá szerződést, akik tele vannak pénzzel" - utalt Maradona a párizsiak katari tulajdonosára.

Leonardo sem maradt adós a válasszal: "Örülök, hogy Maradona, aki minden idők második vagy harmadik legjobb játékosa Pelé és Messi mögött, a PSG-ről beszélt. Minél többet beszél, annál jobb..." - nyilatkozta.