Vágólapra másolva!
Január 31-én, kedden este lezárult a téli átigazolási időszak, összeszedtük a nap folyamán történteket.

22.30 - A Sky Sports értesülése szerint a két skót élcsapat, a Glasgow Rangers, illetve a Celtic is szerette volna megszerezni a Portsmouth magyar csatárát, Futács Márkót, de nem nem jött létre az egyezség.

21.59 - A Stuttgart csatára, Pavel Pogrebnyak aláírta a szerződést a Fulhammel.

21.29 - A spanyol Villarreal szerződtette a Fluminense 24 éves csatárát, Alejandro Martinucciót.

21.02 - Fran Merida visszatért az Atlético Madrid együtteséhez, a középpályás az elmúlt hónapokban a portugál Bragában szerepelt kölcsönjátékosként.

20.21 - A Sunderland a szezon végéig szerződtette a Wolfsburg görög védőjét, Szotiriosz Kirjakoszt.

20.19 - Beindultak a sztárkölykök: az Arsenal 420 ezer fontért szerződtette a Dortmund 19 éves játékosát, Thomas Eisfeldet, míg a Juventus az Ajaxtól megvásárolta a 18 éves Ouasim Bouyt.

20.12 - A Nemzeti Sport szerint se Tőzsér Dániel, se Huszti Szabolcs nem vált csapatot, így a következő fél évben maradnak a belga Genk, illetve az orosz Zenit kötelékében.

19.45 - Közös megegyezéssel felbontotta szerződését a másodosztályú Cardiff City csapatával Gyepes Gábor, aki szívesen folytatná pályafutását Angliában.

19.00 - az olasz átigazolási időszak lejárt!

18.59 - A Paris Saint-Germain szerződtette az Inter középpályását, Thiago Mottát.

18.34 - Újabb játékos szerződtette az Inter, amely megszerezte a Sampdoria 30 éves középpályását, Angelo Palombót.

18.28 - A Monaco szerződtette a spanyol Racing Santander görög középpályását, Alexandrosz Cioliszt.

18.18 - Harmincmillió euróért szerződtette a Paris Saint-Germain az Internacional 22 éves csatárát, Leandro Damiaót.

18.06 - Visszautasította a Siena ajánlatát, és marad az AC Milan csapatában Filippo Inzaghi.

17.50 - A West Bromwich szerződtette a Birmingham City védőjét, Liam Ridgewellt.

17.20 - A Mainz 2014-ig szóló szerződést kötött a Dortmund egyiptomi válogatott játékosával, Mohamed Zidannal, aki 2007-ben már játszott a klub színeiben.

16.59 - Az Inter brazil válogatott támadó középpályása, Philippe Coutinho a szezon végéig kölcsönbe az Espanyolhoz szerződött.

16.29 - A holland élvonal második helyén álló Twentétől a portugál bajnokság másodikjához, az FC Portóhoz szerződött Marc Janko, akiért 5,5 millió eurót fizetett a klub.

16.15 - Horvát csatárt igazolt a Freiburg, amely fél évre kölcsönvette az NK Zadar játékosát, Ivan Santinit.

16.09 - A Tottenhem a szezon végéig kölcsönadta Vedran Corlukát a Bundesligában szereplő Bayer Leverkusennek, és szerződtette az Everton francia támadóját, Louis Sahát.

15.56 - Négy és fél évre szóló szerződést kötött kedden a 2004-es BL-döntős AS Monacóval Koman Vladimir. A 22 éves, válogatott középpályás a Fourfourtwo.hu internetes szaklapnak azt mondta, kétnapos egyeztetés után sikerült megállapodást kötnie a francia másodosztályban 18. helyezett csapattal. A magazin meg nem erősített információi szerint Komant egy- és kétmillió euró közötti összegért vásárolta meg a Monaco.

Koman 2005 óta az olasz Sampdoriánál szerepelt, egy idényt az Avellinóban, egyet a Bariban töltött kölcsönben, az idei szezonban pedig már kifejezetten ritkán jutott játéklehetőséghez, és a szurkolókkal is konfliktusba került. A 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmet nyert futballistának májusban járt volna le a szerződése.

15.29 - Eldőlt, hogy David Pizarro, az AS Roma chilei válogatott labdarúgója az idény végéig a Manchester Cityhez kerül kölcsönbe.

14.58 - Az Anzsi Mahacskala tárgyalni kezdett az Arsenallal Andrej Arsavin átigazolásáról - írja a Sky Sports.

14.53 - Az Eurosport szerint 30 milliós ajánlatott tett a Málaga a Barcelonának a húszéves Thiago Alcantaráért, de bepróbálkoztak a Tottenhamnél is Luka Modric átigazolásával.

14.50 - A Sunderland a szezon végéig kölcsönvette a Manchester City balhátvédjét, Wayne Bridge-t.

14.40 - Hivatalos, hogy a Milan kölcsönvette a városi rivális Intertől Sullay Muntarit.

14.01 - Angol források szerint az Inter eladta a Paris Saint-Germainnek Thiago Mottát, aki három és fél évre igazol a francia klubhoz.

13.40 - A SkySports és a Gool.com értesülése szerint újraindultak a tárgyalások a Manchester City és a Milan között Carlos Tévezért.

13.20 - Olasz források szerint az Inter és a Milan megegyezett Sullay Muntari átigazolásában.

13.01 - A Juventus kölcsönadta Vincenzo Iaquintát a Cesenának.

12.41 - A Parma kölcsönvette az Intertől McDonald Marigát.

12.18 - A Juve ötmillió euróért megszerezte Simone Padoint is az Atalantától.

12.11 - Az AC Milan szerződtette a Chelsea 18 éves osztrák csatértehetségét, Philipp Proseniket.

12.10 - Buzsáky Ákos csapata, a QPR leigazolta Djibril Cissét. Az angol klub ötmillió eurót fizetetett a Laziónak a 30 éves francia támadóért, aki 2005-ben BL-t nyert a Liverpoollal.

12.08 - A Roma vezetősége elismerte, hogy tárgyalnak a Manchester Cityvel arról, kölcsönadják David Pizarrót.

12.05 - A Chelsea szerződtette Tőzsér és Köteles csapattársát, Kevin De Bruyne-t. A 20 éves belga játékos 2017-ig írt alá az angol klubhoz, amely fél évre egyből kölcsönadta a Genknek.

12.00 - Két játékost is igazolt az Internazionale, a kolumbiai Fredy Guarin az FC Portótól, míg a brazil Juan az Internacionaltól érkezett. részletek itt.