Vágólapra másolva!
A klub hivatalos honlapja szerint ifjabb Dárdai Pál veszi át a PMFC labdarúgó-utánpótlásának irányítását. A tulajdonos, Matyi Dezső a Dunántúli Naplónak úgy nyilatkozott, ha lesz rá állami támogatás, akkor egy új, tizenkétezres stadion épülhet.

Nem elégedett a PMFC bajnokságban elfoglalt hatodik helyével Matyi Dezső, a klub tulajdonosa, akinek az eddig lejátszott tizenhét mérkőzés után van hiányérzete.

"Az elején az volt a nagy szerencsénk, hogy nem vettek minket komolyan, ebből pedig hasznot tudtunk húzni. A szezon közepén hullámvölgybe kerültünk, a végére viszont összeállt a csapat, és az utolsó hét mérkőzésen mindenkinek méltó ellenfelei voltunk" - nyilatkozta a Dunántúli Naplónak.

Matyi elmondta, stadionfejlesztésben is gondolkodik.

"Tizenkétezres stadionra gondolok, amelynek hat és félezres fedett lelátója lenne, és tíz darab tizennyolc személyes VIP-páholya. Ha lesz rá állami támogatás, lesz rá TAO-pénz, akkor megvalósul, ha nem, akkor nem. Ha indul, akkor a jövő nyáron már bele is fognánk" - nyilatkozta

A klubtulajdonos megerősítette a klub honlapján megjelent hírt, amely szerint ifjabb Dárdai Pál szerepet vállal a pécsi labdarúgásban. A korábbi 61-szeres magyar válogatott, egykor a PMFC színeiben játszó futballista, aki a Hertha BSC csapatának klubrekordere is, abban állapodott meg a tulajdonossal, hogy a tavaszi szezontól szakmai tapasztalatát a PMFC utánpótlásának fejlesztésére, annak irányításának szenteli.

"Tényleg részt fog venni a PMFC életében, erről már született is megállapodás. De nem anyagilag, hanem szakmailag! Oda fog állni a pécsi labdarúgás mellé" - tette hozzá Matyi Dezső.