Vágólapra másolva!
A Manchester City elleni győztes BL-meccs után a Napoli elnöke sötét jövőképpel riogatta az ellenfelet. Aurelio de Laurentiis szerint Manszúr sejk számára az angol klub csupán egy játékszer, amin könnyen túladhat, ha nem jönnek az eredmények.

"A futball nem csupán a pénzről szól" - idézte a Telegraph internetes kiadása az elnököt. "Manszúr sejk viszont az olajból nyert pénzével csupán saját szórakozására építette fel a klubot. Egy játékszert akart, de ha ez nem fog működni, leengedheti a függönyt, és keres magának egy másik játékszert."

De Laurentiis a City által kiszemelt Edinson Cavanira is tett egy célzást, aki a keddi 2-1-es nápolyi győzelemnél mindkét nápolyi gólt bevállalta. "Ha Manszúr bármelyik ékszerünket is meg akarja szerezni, többet kell fizetnie, mint amennyit eddig összesen ráköltött a Cityre."

Aurelio de Laurentiis 2004-ben lett a Napoli elnöke, a klub ekkor még az olasz harmadosztályban szerepelt 70 millió eurós adóssággal. 2006-ban feljutottak a másodosztályba, 2007-ben pedig visszatértek az élvonalba, ahol az előző szezonban harmadikok lettek, ezzel bejutottak a BL főtáblájára.

A BL-ben az A csoportban a zárókör előtt a Bayern már továbbjutott, a második helyen a Napoli áll egy ponttal megelőzve a Cityt. Utolsó meccsén az olasz csapat az eddig pont nélkül álló Villarrealhoz látogat, a Manchester City a Bayernt fogadja.