Vágólapra másolva!
Michael Ballacknak az elmúlt másfél évben nem sok sikerélményben volt része. A középpályás csak kiegészítő játékos a Bayer Leverkusenben, és nincs kizárva, hogy még a nyáron klubot vált - a Wolfsburg szívesen megszerezné.

2010 májusában még úgy tűnt, hogy Ballack karrierje továbbra is szépen alakul: ő volt a német válogatott csapatkapitánya, a Chelsea-vel pedig bejutott az FA-kupa döntőjébe. A fináléban azonban megsérült, így ki kellett hagynia a tavalyi világbajnokságot, majd otthagyta a londoniakat egykori klubja, a Bayer Leverkusen kedvéért, ahol azonban nem ment neki a játék, és sérülés is hátráltatta.

A Leverkusenhez a nyáron új edző került, de Robin Dutt sem számol komolyan Ballackkal, akinek ez nagyon nem tetszik. A Bild információi szerint menedzsere, Michael Becker kijelentette: ha Ballack tudta volna, hogy ő is részese lesz a rotációs szisztémának, akkor tavaly nyáron másként döntött volna.

Akkor a Leverkusen mellett a Schalke 04 trénere, Felix Magath is csábította, aki még mindig szívesen látná őt csapatában, immár a Wolfsburgban. Korábban a Bayern Münchennél már dolgoztak együtt, így nincs kizárva, hogy Ballackot is érdekli a transzfer, főleg, ha több játéklehetőséget kap.

A Milanból erősített a Catania

Az Arsenal hétmillió fontot ajánlott a Bolton Wanderers középhátvédjéért, Gary Cahillért, amit a boltoniak nevetségesnek értékeltek, és visszautasítottak. A Tottenham Hotspur felvette a kapcsolatot a West Ham Uniteddel Scott Parker megszerzése érdekében. A Panathinaikosz kapusa, Alekszandrosz Tszorvasz a Palermóba tart. Az AC Milan védője, Nicolas Legrottaglie a Cataniába szerződött.

www.global-soccer.eu