Vágólapra másolva!
A Liverpool középpályása, Maxi Rodriguez szeretne hazatérni korábbi csapatához, az argentin Newell's Old Boyshoz.

"Amikor elhagytam a Newell's csapatát, tudtam, hogy egyszer még vissza fogok térni" - idézte a 30 éves játékost a Daily Mail. "Hívott a klubelnök, és az ajánlatára egyből igent mondtam. Most már minden csak attól függ, hogy felbontható-e a szerződésem."

Maxi Rodrigueznek még két évig érvényes az a szerződése, amelyet 2010 januárjában írt alá az Anfield Roadra, miután távozott az Atlético Madridtól.

Az argentin középpályás arra kérte Kenny Dalglish vezetőedzőt, hogy járuljon hozzá a távozásához.

Az elmúlt szezonban hatodik helyen végzett együttes trénere több játékostól - Christian Poulsen, Paul Konchesky, Brad Jones, Szotiriosz Kirgiakosz és Alberto Aquilani - is meg akar válni. Rodriguezt viszont Dalglish minden bizonnyal meg szeretné tartani, a negyvenegyszeres argentin válogatott ugyanis remek szezonon van túl, a Premier League-ben 28 mérkőzésen szerepelt, és tíz gólt szerzett.

A játékos 1999 és 2002 között szerepelt az argentin Newell's Old Boysban, majd az Espanyol játszott három évig, utána pedig az Atlético Madridban húzott le öt szezont, és ezt követően írt alá a Liverpoolhoz.