Vágólapra másolva!
Egy támadót mindenképpen szerződtetne a Juventus a nyáron, az egyik kiszemelt Giuseppe Rossi, akiért a klub Felipe Melót is odaadná a Villarrealnak.

A Juventus szurkolói egyelőre még várnak az első nagy nyári igazolására: a klub ugyan már megszerezte Andrea Pirlót, Michele Pazienzát és Reto Zieglert is, de mindhárman ingyen érkeztek. A vezetők a csatársorba szeretnének egy nagy nevet szerződtetni, a két kiszemelt Sergio Agüero, illetve Giuseppe Rossi. Egyikük sem olcsó, az argentin csatárért az Atlético Madrid 45 millió eurót kér, míg Rossit a Villarreal 30 millióra taksálja.

A Tuttosport szerint a Juve vezetősége egy játékos felajánlásával szeretné csökkenteni Rossi vételárát. A Villarreal ugyanis érdeklődik a torinóiak brazil középpályása, Felipe Melo iránt, akit 2009 nyarán 24,5 millió euróért vettek. Melo korábban játszott a spanyol bajnokságban, és bár teljesítménye az előző szezonban nem volt rossz, túlságosan is durva játékosnak tartják, ráadásul az öltözőben sem túl népszerű. A Juvénak kapóra jön a Villarreal érdeklődése, hiszen így egy kis ráfizetéssel megszerezheti Rossit.

További átigazolási hírek:

A Toulouse 3,8 millió euróért leigazolta a Trabzonspor török csatárát, Umut Bulutot.

Az AS Monaco kameruni védője, Nicolas Nkoulou az Olympique Marseille-be szerződött.

A Barcelona fiatal középpályása, Thiago Alcántara 2015-ig meghosszabbította szerződését.

A Werder Bremen megszerezte az 1. FC Nürnberg csapatkapitányát, Andreas Wolfot.

A Bologna 1,4 millió euróért megvette a Bari belga kapusát, Jean-Francois Gillet-t.

A Manchester City közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Fiorentina középpályását, Alessio Cercit.

A francia Stade Brest csatára, Nolan Roux a Schalke 04-be tart.

A Monaco dél-koreai csatárát, Park Cho Youngot a Lille szemelte ki.

Az Aston Villa szeretné kölcsönvenni a Real Madrid fiatal középpályását, Sergio Canalest, Pedro Leónt pedig a Valencia igazolná le.

www.global-soccer.eu