Vágólapra másolva!
A Chelsea-nél eddig nem nagyon foglalkoztak az átigazolásokkal, hiszen előbb azt kellett eldönteni, hogy ki legyen a csapat új vezetőedzője. A fiatal portugál André Villas-Boas szerződtetése után a vezetőség figyelme a játékospiac felé fordult, és a hírek szerint a londoniak egyik fő kiszemeltje a Galatasaray szélsője, Arda Turan. A válogatottat állítólag a törökök szövetségi kapitánya, Guus Hiddink ajánlotta be a Chelsea-nek, ha már ő maga nem tudott leülni a klub kispadjára a török szövetséggel kötött szerződése miatt.

A Daily Mail információi szerint az isztambuli egyesület nem zárkózik el a transzfertől, sőt, viszonylag olcsón odaadná Ardát. A lap úgy tudja, hogy a Galata mindössze nyolcmillió eurót kér, azonban az összeg mellett Didier Drogbára is igényt tart.

Az elefántcsontparti csatárral kapcsolatban az elmúlt időszakban többször is felmerült, hogy távozhat a Stamford Bridge-ről, hiszen a januárban igazolt támadóval, Fernando Torresszel nem sikerült összecsiszolódnia, ráadásul Villas-Boas a hírek szerint hozná magával Portóból Radamel Falcao Garcíát, és Daniel Sturridge is visszatér a Boltonból, ahol tavasszal kölcsönben szerepelve kifejezetten gólerősen játszott.

A kérdés már csak az, hogy Drogba mit szól ehhez a megoldáshoz.

További átigazolási hírek:
A Kaiserslautern leigazolta az izraeli Hapoel Tel-Aviv középpályását, Gil Vermouthot. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Lazio érdeklődik a Standard Liege belga középpályása, Axel Witsel iránt.

Az Internazionale állítólag közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Sampdoria középpályását, Andrea Polit. A brazil Internacional 19 esztendős játékosát, Oscart az FC Barcelona figyeli.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a Liverpool portugál középpályása, Raúl Meireles távozni szeretne, mert elégedetlen azzal, hogy a klub nem kínált neki új szerződést.

www.global-soccer.eu