Vágólapra másolva!
Attól tart Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere, hogy az állandóan sérült Owen Hargreaves soha többé nem lép pályára csapatában. A 17 millió fontért vett középpályás két és fél éve nem játszott végig meccset, jelenleg is sérült.

Hargreaves 2007-ben igazolt a Bayern Münchenből a ManU-hoz, ám azóta egyszemélyes sérüléshullámot produkál: a közel négy idény alatt összesen 39 meccsen játszott.

A középpályás szerződése a mostani szezon végén lejár, azonban vállsérülése miatt most is játékra képtelen. A harmincéves focista a mostani idényben csupán egyszer játszott a Premier League-ben, november 6-án kezdett a Wolves ellen, ám mindössze hat perc után le kellett jönnie szalagsérülés miatt.

Ferguson borúlátóan nyilatkozott a 17 millió fontért vett játékos jövőjéről: "A vállsérülése miatt véget ért a szezonja. Mióta nálunk van, mindig üldözte a balszerencse."

A skót menedzser elvben kínálhatna új szerződést Hargreavesnek, ám figyelembe kell vennie, hogy a játékos 2008 szeptembere óta nem játszott végig egyetlen meccset sem.