Vágólapra másolva!
Egy szerb kapus és egy chilei csatár érkezett próbajátékra a Debrecen focicsapatához, hazautazott ugyanakkor két másik külföldi focista.

A Herczeg András vezette szakmai stáb újabb labdarúgókat tesztel, hétfőn Milorad Nikolic és Gabriel Carcamo csatlakozott a kerethez - írja a dvsc.hu. A 26 éves szerb kapus 192 centi magas, legutóbb a szerb első osztályban szereplő FK Sloboda kapuját védte, és mindegyik őszi bajnokin pályára lépett. A 23 éves Carcamo csatárposzton jelenthet erősítést, a chilei játékos a hazája bajnokságában érdekelt Evertontól érkezett a Lokihoz.

Továbbra is marad próbajátékon az Arad elleni felkészülési mérkőzésen gólt szerző szerb Vladimir Djilas, valamint a montenegrói Uros Delic. Hazautazott viszont a dán Mads Toppel és a német-török Güngör Kaya, de elképzelhető, hogy ők később visszatérnek még Debrecenbe.

Továbbá szerződést bontott a klub Predrag Pavlovicssal, a szerb középpályás a nyáron négy évre írt alá, de az első csapat keretébe nem tudta beverekedni magát, így az ősszel csak az NB II-es együttesben játszott.