Vágólapra másolva!
A DVSC-TEVA tovább bővítené egyébként sem szűk keretét, a magyar bajnoki címvédőnél jelenleg négy külföldi futballista, három csatár és egy kapus szerepel próbajátékon.

A Debrecen első számú kapusa, Vukasin Poleksic eltiltását tölti, a nyáron szerződtetett Mindaugas Malinauskas pedig sok hibával véd, ezért a címvédő vezetősége új kapust szeretne igazolni, a Lokihoz egy román kapus érkezett próbajátékra. A klub hivatalos honlapja szerint a 22 esztendős Mihai Lasic eddig a román másodosztályú Unirea Alba Iulia csapatában védett.

Adamo Coulibaly mellé egy másik vérbeli befejezőcsatárra is szüksége lenne a Lokinak, ezért három támadót is tesztel a szakmai stáb. Az orosz-finn állampolgárságú, 23 éves Aleksandr Kokko 2007-ben az FC Honka csapatában 13 találattal gólkirály, az év támadója és az év fiatal játékosa lett Finnországban. Az ötszörös U21-es válogatott Kokko legutóbb a finn másodosztályú FC PoPa csapatában játszott, az ősszel öt gólt szerzett.

Rajta kívül egy kameruni és egy török csatárt is tesztel a Debrecen, a 19 éves, 193 centi magas Herve Din tavaly a vietnámi bajnokságban 15 gólig jutott, a 20 éves, 178 centi magas Güngör Kaya pedig a Nürnberg második számú csapatában 15 meccsen hat gólt szerzett.

A négy focista sorsa a következő napokban eldőlhet, de még további próbajátékosok érkezése is várható.