Vágólapra másolva!
A ligautolsó Wolverhamptontól hazai pályán elszenvedett 1-0-s vereség lehet az utolsó csepp a pohárban a Liverpool labdarúgócsapatánál, mert a sajtóban felerősödő hírek szerint Roy Hodgsont 48 órán belül meneszti a klub. A legesélyesebb utódnak Frank Rijkaardot tartják.

A Caughtoffside szerint egy-két napon belül kirúgják Roy Hodgsont, akivel borzasztó félévet tudhat maga mögött a Liverpool labdarúgócsapata a Premier League-ben és helyére a holland Frank Rijkaardot nevezhetik ki. A Barcelonával 2006-ban Bajnokok Ligáját nyert szakember az őszt még a török Galatasaray kispadján kezdte, de az isztambuli klub gyenge szereplése miatt októberben menesztették.

Az egyik szurkolói honlap, a KopTalk szerint a Liverpool vezetői korábban José Mourinho tanítványát, jelenleg az FC Portót irányító André Villas-Boast nézték ki Hodgson-utódnak, de a portugálok gyorsan reagáltak a hírekre és hosszabbítottak a mindössze 33 éves edzővel, akivel 26 tétmeccs óta veretlenek. Ugyanez a weboldal dobta be a Marseille-jel bajnoki címet nyerő Didier Deschamps nevét is.

A Liverpool tulajdonosa, John W. Henry mindenesetre kész kifizetni Hodgson szerződésének felbontása esetén a 3 millió fontos kompenzációt, hogy a 2005-ös BL-győztes egy új edzővel elkezdjen felkapaszkodni a tabellán.

Bárki is legyen a Liverpool új menedzsere, lapértesülések szerint 35 millió fontot kap új játékosok szerződtetésére.