Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó Premier League egyik csapatának edzője szeretne lenni a játékosként 1986-ban világbajnok Diego Maradona, aki a nyári, dél-afrikai vb-n hazája csapatát, az argentin válogatottat irányította.

"Nagyon jó együttesek szerepelnek az itteni bajnokságban, rendkívül magas a színvonal, kiválóak a futballisták" - nyilatkozott a Sky Sport csatornán pénteken. "Az egyetlen gond, hogy azoknak a csapatoknak az élén, amelyeket kedvelek, egytől-egyig remek szakemberek állnak. Ha mégis kínálkozna egy jó lehetőség, örömmel elfogadnám."

A szombaton ötvenéves futballsztár az interjúban beszélt arról is, hogyan vált el a válogatottól. "Igazságtalanul távolítottak el, de most nem akarok olyan emberekről szót ejteni, akik ezt nem érdemlik meg. A csapat mindenesetre hiányzik."

Az argentinok a negyeddöntőig jutottak a vb-n, ahol a németektől sima, 4-0-s vereséget szenvedtek. Ezt követően Maradona - némi huzavona után - távozott a nemzeti együttes éléről, miután nem sikerült megegyeznie a szövetség elnökével, hogy továbbra is addigi stábjával dolgozhasson.