Vágólapra másolva!
Meglepő vallomást tett David James, az angol labdarúgó-válogatott kapusa, aki elismerte, részeg volt, amikor a nyáron megkereste jelenlegi klubja, a másodosztályban szereplő Bristol City.

James előző csapata, a Portsmouth kiesett az élvonalból, a kapus pedig kijelentette, hogy nem marad a kikötővárosban, mégis sokakat meglepett, hogy a Pompey-hoz hasonlóan másodosztályú Bristolhoz igazolt, hiszen több Premier League-klub és a Celtic is pályázott rá.

Később elmondta, hogy két okból választotta a Bristolt: azért, mert nem akart elszakadni a családjától, másrészt pedig mert izgatta a kihívás, hogy a csapat a feljutást célozta meg (ehhez képest a Bristol jelenleg utolsó a Championshipben...).

A Daily Star című lapnak aztán azt is elárulta a 40 éves kapus, hogy a Bristol megkeresése egy átbulizott, átitalozott éjszaka után érkezett. "Egy ismeretlen számról volt hívásom, normál esetben ezekkel nem foglalkozom, de még részeg voltam, úgyhogy felvettem. Meglepetésre a vonal túlvégén Stepe Coppell, a Bristol menedzsere volt, aki arról érdeklődött, hogy lenne-e kedvem körülnézni a klubnál. Ha bárki más hívott volna, nem érdekelt volna, de Steve-et annyira tisztelem, hogy a Bristol innen kezdve nyerő pozícióba került" - nyilatkozta James, akinek különösebben nem kell szégyenkeznie, Angliában lassan az a focista kelt feltűnést, akiről nem terjengenek italozós történetek.