Vágólapra másolva!
A Schalke kerete alaposan átalakult a nyáron, Raúl megszerzése világszenzációt jelentett, de a gelsenkircheniek vereséggel rajtoltak a Bundesligában. Felix Magath mindig is hangoztatta, hogy még egy játékmester és egy csatár hiányzik az ideális csapathoz - a Sportbild információi szerint mindkettő megszerzéséhez közel áll.

A Sportbild úgy tudja, hogy a Schalke megegyezett a Wolfsburg bosnyák irányítójával, Zvjezdan Misimoviccsal, illetve az Olympiue Marseille brazil támadójával, Brandaóval. Előbbi megszerzése annyiban nem lenne meglepetés, hogy a Schalke korábban is érdeklődött a középpályás iránt, aki már dolgozott Magath-tal. A wolfsburgiak ugyanakkor kategorikusan kijelentették, hogy a focista semmi pénzért nem eladó.

A helyzetet az módosította, hogy a Wolfsburg közel áll a Juventus irányítójának, a brazil Diegónak a megszerzéséhez, és így már elengedheti Misimovicsot, akit a hírek szerint évi 3,5 millió eurós fizetéssel vár a Schalke.

Ami Brandaót illeti, a csatár az első két fordulóban hiányzott a Marseille-ből, a hétvégén viszont a kezdő tizenegy tagja volt. Az OM ugyanakkor a napokban két csatárt is vett (Loic Rémyt és André-Pierre Gignacot), ami arra utal, hogy a brazil megint kiszorulhat a csapatból. A Sportbild információi szerint a Schalke egyébként már meg is egyezett a francia klub vezetőivel Brandaóról, aki az előző szezonban nyolc gólig jutott a Ligue 1-ben.

További átigazolási hírek

A West Ham United eladta olasz csatárát, Alessandro Diamantit a Bresciának.

Az Athletic Bilbao középpályása, David López 2013-ig meghosszabbította szerződését.

A PSV Eindhoven középpályását, Ibrahim Afellayt a Fiorentina szemelte ki.

A Hannover érdeklődik a Wolfsburg dán középpályása, Thomas Kahlenberg iránt.

A Barcelona fiatal játékosa, Víctor Sánchez kölcsönbe a Getafébe kerülhet.

A Villarreal balhátvédjének, Joan Capdevilának az ügynöke szerint védencét a Juventus vinné.

A Bayern München az Olympique Marseille középpályásával, Mathieu Valbuenával erősítene.

www.global-soccer.eu