Vágólapra másolva!
Megszerezte első gólját a Barcelona focistájaként David Villa, a klub legnagyobb nyári szerzeménye. A katalánok felkészülési meccsen 1-1-et játszottak az AC Milannal, majd büntetőkkel győztek, az olaszok Inzaghi mesteri találatával egyenlítettek. A spanyol lapok mindazonáltal Ibrahimovic jövőjéről írtak a meccs után.

Szerda este a Joan Gamper-kupáért játszott felkészülési meccset a Barcelona az AC Milannal. A rendes játékidőben 1-1-es eredmény született, majd ezt követően büntetőkkel győztek a hazaiak. David Villa közelről szerzett vezetést a katalánoknak, Filippo Inzaghi káprázatos kapásgóllal egyenlített - a spanyol sajtót ennek ellenére inkább az érdekelte, hogy mi lesz Zlatan Ibrahimovic sorsa. A svéd támadó éppen az Milanhoz igazolhat.

"Nem nagyon értem, hogy mi a probléma" - mondta Ibrahimovic a találkozót követően. "A vezetők azt mondták, hogy nem akarnak eladni, ugyanakkor fogalmam sincs, hogy mit gondol Josep Guardiola vezetőedző, akivel mindössze kétszer beszélgettem az elmúlt hat hónapban."

A La Gazzetta dello Sport keddi értesülése szerint a milánói klub egyelőre csak kölcsönvenné a svéd válogatott támadót, és Marco Borriellót erre az időszakra a spanyolokhoz küldené. Az álláspontok ugyanakkor messze vannak egymástól, ugyanis a Barcelona végleg elengedné a csatárt, mégpedig negyvenmillió euró fejében.

David Villa első barcás találata

Inzaghi varázslata