Vágólapra másolva!
A görög Sportday napilap értesülései szerint az Olimpiakosz közel áll ahhoz, hogy szerződtesse Megyeri Balázst, a Ferencváros kapusát. A 20 éves játékos az [origo]-nak azt nyilatkozta, több országból is hívják, ám a görögök érdeklődéséről még nem hallott, de szívesen igazolna Détári Lajos egykori csapatához.

"Erről még nem hallottam, annyit tudok, hogy több országból érdeklődnek irántam, talán azért, mert az előző szezonban sokat védtem a Ferencvárosban. Hogy konkrétan kik szerződtetnének, arról nincsen információm" - mondta Megyeri Balázs, aki a Fradi előtt az angol Bristol Cityben is megfordult.

"Az Olimpiakosz persze, hogy tetszene, európai szinten is meghatározó csapat, olyan, mint nálunk a Fradi" - folytatta Megyeri, hozzátéve, Détári Lajos - aki 1988 és 1990 között 55 meccsen 33 gólt szerzett a csapatban - miatt biztosan jó lehet magyarként a görög sztárcsapatban szerepelni.

"Jól csengő neve van Görögországban és jól játszott, emiatt tisztelik, lehet, van benne valami, hogy ezért még ma is kiemelt figyelemben részesítik a klubnál a magyar játékosokat."

Ám egyáltalán nem biztos, hogy a 20 éves kapus klubot vált: "Döntés elé még nem állított egy érdeklődő sem, így az is előfordulhat, hogy maradok."

Az Olimpiakosz legutóbb - a Panathinaikosz mögött - második lett a görög bajnokságban, s a BL-indulásért rendezett rájátszáson csak negyedik lett a PAOK, az AEK és az Arisz mögött.