Szexi Barbie vegán majonéz kerül a boltokba

Vágólapra másolva!
A Barbie brand 65. születésnapja alkalmából partnerségre lépett egymással a Mattel és a Heinz. Az együttműködés révén piacra kerülhet a Barbie vegán majonéz.
Vágólapra másolva!

BarbieCue néven kierül a boltokba a Heinz legújabb terméke, ami egy Barbie ihlette vegán majonéz. Ezzel tisztelegnek a Barbie 65. születésnapja, és a nagy sikerű Barbie film előtt. De a szósz állítólag nagy jól beleillik a Barbiecore-őrületbe is. Ez egy a hírességek körében is kedvelt divathullám, ami a Barbie baba csillogó, rózsaszín világára építve nem spórol a rózsaszín színnel, és a nőies sikket sem mellőzi. A rózsaszínt nőies ruhafazonokat szexi részletmegoldásokkal tálalja.

A különleges Heinz szószból mindössze 5.000 darabot terveznek eladni, és megvásárolható a heinztohome.co.uk virtuális oldalon, valamint a Tesco és az Ocado kínálatában is. 

image

Thiago Rapp, a Heinz "ízfejlesztésért" felelős igazgatója a termék kapcsán a következőket nyilatkozta: "Barbie tavaly újra elnyerte a britek szívét, és miután láttuk, hogy ennek a szósznak a gondolata milyen reakciókat váltott ki rajongóinkból a közösségi médiában, tudtuk, hogy meg kell valósítanunk. Mindig keressük a módját, hogy újítsunk és megadjuk a rajongóinknak, amit szeretnének, és nagyon örülünk, hogy ezt az ikonikus partnerséget a Mattellel életre kelthetjük."

Heinz-féle Barbie szósz
Heinz-féle Barbie szósz
Fotó: Origo

Ruth Henriquez, a Mattel fogyasztói termékekért felelős vezetője elmondta, hogy a Heinzcel való partnerség egy újabb lehetőséget nyit a Barbie-rajongók számára, hogy hazavihessék Barbie világát. A szósz ötlete még tavaly nyáron vetődött fel, és most már a fizikai termék is bekerülhet a konyhaszekrényekbe.

A szósz rózsás árnyalatát egyébként a céklakivonat adja, ára 3.39 font (1.562 forint). 

Egyre népszerűbb hazánkban is a világszerte ismert édes angolkrém, ez egy főzött szósz, az alapja a madártejnek, a borsodónak, egyes fagylaltoknak, de ez kerül sütemények és torták töltelékébe is. Nevezzük vaníliasodónak is, ez a madártej alapja, az aranygaluskát is ezzel öntjük le, de a legegyszerűbb módon, gyümölcsöket mártogatva is az alapkedvencek egyike. Ha további receptekre is kíváncsi, akkor keresse fel a Mindmegette oldalát!